Бившата на Плевнелиев не може се побере в кожата! „Росене, Деси те влачи към дъното!“

Юлияна Плевнелиева все още продължава да носи фамилията на бившия си съпруг Росен.

Тя се разведе официално с него в началото на 2017 г., в последните два дни на мандата му като президент, който изтече на 22 януари. Бракоразводното им дело се траеше малко повече от месец, а разтрогването на брака им е било по взаимно съгласие и е минало по бързата процедура.

В неформални разговори с познати Юлияна твърдяла, че се срамува от прекаленото разголване на бившия си, който от почти година насам гастролира из медиите и с охота разказва за връзката си с Деси.

„Не мога да го позная. Росен беше съвсем друг човек. Преди няколко месеца се чухме по друг повод и ме пита какво мисля за Деси. Казах му, че момичето е хубаво, но трябва да се засрами от поведението си, все пак е бил държавен глава, не е пристойно да се държи по този начин. Изразих опасения, че Деси го дърпа много надолу, а той прекъсна разговора набързо – явно няма нужда от обективно мнение на близък човек“, споделила изумената Юлияна.

Вижте и това: Вижте тайното имение на Плевнелиев, където завел Деси СНИМКА

В резултат тя изобщо не била поканена на сватбата им – не че иначе щяла да отиде. На 43-годишната бизнес дама и видна протестърка обаче засега не й се е занимавало с досадни административни процедури, чрез които да смени фамилията си, така че и в Търговския регистър да бъде отразена промяната на семейния статус.

„Юлияна няма никакви сантименти към Плевнелиев, нито пък ще му върти някакви номера с фамилията, вероятно в близко време ще се откаже от името му, защото би било смешно и тя да се казва Плевнелиева редом с новата му съпруга Деси“, коментира познат на бившето президентско семейство.

Най-комичното е, че и първата съпруга на Росен – Вероника, дълго след развода носи неговата фамилия. Едва наскоро тя се представила с фамилията на баща си – известния в региона неврохирург д-р Любен Кавраков.

Exit mobile version