„НЯМА ТАКАВА ДУПКА“ ВЪВ ВАРНА: ОТ ГЕРБ ПРЕСКАЧАШ В … „ИМА ТАКЪВ НАРОД“

Благодаря Ви за това, че публикувахте писмото ми, с което позволихте публично да изразя разочарованието си от присъствието на стари познайници, обсебили партията “ИМА ТАКЪВ НАРОД” във Варна.

В този ред на мисли искам да Ви запозная с още един от приближените на Александър Тодоров – Дупката, а именно Динко Юкич, който се представя за “близък на Себастиян Курц” и неговата партия в Австрия.

В официалната фейсбук страница на партията Динко Юкич е представен, като част от екипа на “ИМА ТАКЪВ НАРОД”. През 2020 г. той е участвал в предаването “Студио Хъ” на Тошко Йорданов и във “Вечерното шоу на Слави Трифонов”.

Динко Юкич се ползва с благословията на Александър Тодоров – Дупката, който му е възложил да ръководи офиса на партията във Варна. Явно дружбата между Динко Юкич и Александър Тодоров – Дупката датира отдавна, за което свидетелства и общата им фирма “Моят спорт” ООД, създадена в началото на 2016 г. Двамата са неразделни и ходят навсякъде заедно, като Динко Юкич не пропуска да хвали ментора си Александър Тодоров – Дупката и да го защитава от завистници, които знаят позорното му минало.

Интересна подробност е, че през 2017 г. Динко Юкич е провел среща с народния представител от ГЕРБ Павел Христов, на която са обсъждали “възможностите за партньорство между ГЕРБ и Австрийската народна партия”, вероятно не без знанието на Александър Тодоров – Дупката.

Друг интересен образ, който постоянно виси в офиса на партията, изживява се като секретар и борави с личните данни на всички членове е Йовчо Йовчев – бивш зам. кмет на Търговище от Атака. Той също е близък до сърцето на Александър Тодоров – Дупката и се ползва с неговите протекции. Двамата са съучредители в сдружение с нестопанска цел “Мост изток-запад”, заедно с Иван Иванов – Хаваеца, който беше номиниран за народен представител от Марин Велчев – координатор на партията за гр. Варна и председател на Регионална колегия – Варна на Камарата на архитектите в България. Топлата връзка между Александър Тодоров – Дупката, Иван Иванов – Хаваеца и Марин Велчев датира от времето, когато и тримата са били членове на СДС. Явно бизнес интересите на старите съпартийци са намерили пристан в ръководството на партията на Слави Трифонов във Варна, където се събират бивши партийни отпадъци от близкото минало.

Разочарованието от партията на Слави Трифонов във Варна расте, пропорционално на оглушителното мълчание от страна на партийното ръководство в София и нежеланието им да вземат адекватни мерки. Варненци вече се спрягат ново име за партията в чест на незаменимия Александър Тодоров и неговата компания, а именно “НЯМА ТАКАВА ДУПКА”!

Exit mobile version